Arletty Suenson 

Paintings & Portraits / Graphic Design / Visuel Identity / Logo

Arletty Suenson, uddannet Grafisk Designer 1980/82 og Bachelor i Grafisk kommunikation og design fra Medieskolen 2008. 

 

Jeg er drevet af en dyb skaberglæde som kunsten giver mig mulighed for at udtrykke. Jeg arbejder som portrætmaler og billedkunstner i olie og akryl og med en uddannelse som Grafisk Designer kan jeg bruge min naturlige forståelse for eksakt gengivelse og farvervalg. Mit arbejde med portrætter er i et supernaturalistisk format. For tiden arbejder jeg på værker af kvindestemninger samt værker af Biotoper, der betyder levesteder for planter og dyr. 
En biotop er et økosystem, hvor relationerne mellem organismer og omgivelser hele tiden påvirker hinanden. Her ses også værker med portrætter af farlige urtids- og nulevende dyr der eksisterer blandt mennesker i forskellige kulturer, med præcision, sjæl og humor. 

Et andet tema kommer til udtryk i en samlet serie malerier og dekorerede vaser i japansk stil. Her bevæger farven sig fra lette, klare pasteller til dybe mørke toner, som er inspireret af århundreder gamle samuraisværd. De lyse kontraster er inspireret af Sakura - de Japanske kirsebærtræers blomstring. Du kan se flere af mine billeder og vaser her: https://www.pinterest.dk/asuenson/arletty-suenson-art/

Arletty
Arletty
press to zoom