top of page

Arletty Suenson 

Paintings & Portraits / Graphic Design / Visuel Identity / Logo

Arletty Suenson, uddannet DGH / Grafisk Designer 1980/82 Bachelor i Grafisk kommunikation og design fra Medieskolen 2008 

 

Det er en ubeskrivelig glæde at kunne udtrykke mig gennem kunsten. Jeg arbejder som portrætmaler og billedkunstner og keramiker i olie og akryl og ler. Med en uddannelse som Grafisk Designer kan jeg bruge min naturlige forståelse for eksakt gengivelse og farvervalg. Mit arbejde med portrætter er i et supernaturalistisk format.

Citroner er min store passion. Det lysende gule duftende, det sure, det saftige, det søde, det bitre, det lysende objekt, frugten citronen, skabt i naturen, inspirerer min livsnerve til et malerisk tema, der kommer til udtryk i en samlet serie malerier. Her bevæger farven sig fra lysende grøn-gul til gul hen over okker med orangerøde okkerfarver, til dybe blå og grønne turkiser. De gule kontraster er inspireret Italiens vidunderlige citrontræer efter blomstring i de intense varme smukke citronplantager, byer og landskaber omkranset af Cypresser.

For tiden arbejder jeg på værker af kvindestemninger samt værker af Biotoper, levesteder for planter og dyr. 
En biotop er et økosystem, hvor relationerne mellem organismer og omgivelser hele tiden påvirker hinanden. Her ses også værker med portrætter af farlige urtids- og nulevende dyr der eksisterer blandt mennesker i forskellige kulturer, med præcision, sjæl og humor. 

Et andet tema kommer til udtryk i en samlet serie malerier og dekorerede vaser i japansk stil. Her bevæger farven sig fra lette, klare pasteller til dybe mørke toner, som er inspireret af århundreder gamle samuraisværd. De lyse kontraster er inspireret af Sakura - de Japanske kirsebærtræers blomstring. Du kan se flere af mine billeder og vaser.


Udstillinger

Jeg er medlem af Kunst2100 og har udstillet i Docken 2018-2022 
samt
Villa Lobo og andre steder på Østerbrø. 
Endvidere har jeg udstillet på
Art Nordic 2021

 

Følg Facebook Arletty Suenson Art / https://www.pinterest.dk/asuenson/arletty-suenson-art/

bottom of page